Poznata tvrtka radnicima opet digla plaću: sad je čak 1800 eura neto

Objavljeno, 12. veljače 2024. Vijesti
# Foto: DM / ILUSTRACIJA
AUTOR
Robert Mihaljević

Poznata tvrtka od siječnja je povećala bruto plaće za devet posto za više od 2060 svojih zaposlenika.

Prema neslužbenim informacijama, riječ je o povećanju od otprilike 150 eura neto mjesečno. Protekle poslovne godine prosječna neto plaća u tvrtki iznosila je oko 1670 eura. Dakle, ove bi godine prosjek mogao biti veći od 1800 eura.

Lanac drogerija dm uvećao je i naknadu za svako novorođeno ili posvojeno dijete djelatnika koja sad iznosi 1400 eura. U subvencioniranje prehrane za djelatnike u prodavaonicama uložit će do 1200 eura godišnje, odnosno do 100 eura po djelatniku neto mjesečno.

Dvaput godišnje dm djelatnike nagrađuje stimulacijom u visini prosječne mjesečne bruto plaće svakog pojedinog djelatnika, Tu je i dodatno zdravstveno osiguranje, jubilarne nagrade te rođendanske darovne kartice u iznosu od 79,63 eura.

Uz subvencioniranu prehranu, dm svim djelatnicima osigurava i besplatno voće. Također, od ove godine dm je uvećao i satnicu za studente.

Danas dm posluje u 178 prodavaonica. Nezavisno istraživanje portala Moj posao proglasilo je dm 14. godinu za redom najpoželjnijim poslodavcem u Hrvatskoj.


Tagovi: DM PLAćE

NEDAVNO OBJAVLJENO