OZLJEDE BILE PRETEŠKE

TUGA Mladić (19) preminuo dan nakon stravične prometne nesreće

Objavljeno, 14. listopada 2021. Crna kronika
# Foto: VATROGASCI / Prizor s prometne nesreće u utorak
AUTOR
Redakcijski tekst

Mladić (19) preminuo je od posljedica teške prometne nesreće koju je sam izazvao, upravo je izvijestila policija.

“U vezi prometne nesreće koja se dogodila u utorak između Banićevca i Oblakovca, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, obaviješteni su danas da je 19-godišnji vozač od zadobivenih ozljeda preminuo u srijedu u KBC-u Osijek”, otkrili su iz policije.

Teška prometna nesreća dogodila se u utorak oko 8.15 sati na državnoj cesti između Nove Gradiške i Požege, u njoj su ozlijeđene tri osobe, a jedna je kasnije preminula.

“Očevidom je utvrđeno, da je do prometne nesreće došlo u 8.15 minuta, na Državnoj cesti D51, između Banićevca i Oblakovca. Pritom je utvrđeno, da je 19-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, zbog neprilagođene brzine izlaskom iz zavoja, izgubio nadzor nad upravljačem automobila.

Prešao je preko pune crte na suprotnu prometnu traku, kojom prilikom je došlo do udara u osobni automobil, kojim je upravljao 41-godišnjak krećući se iz suprotnog smjera.

U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 19-godišnjak, kojemu je pružena liječnička pomoć te je prevezen u bolnicu u Novoj Gradiški”, bilo je prvo priopćenje policije.

Kasnije je zbog težine stanja mladić hitni prebačen u KBC Osijek, ali tamo je, na žalost, podlegao brojnim ozljedama.


Tagovi: MLADIć OSIJEK POžEGA PREMINUO PROMETNA

NEDAVNO OBJAVLJENO