POLICIJA OTKRILA

Tešku nesreću s čak četiri ozlijeđene osobe skrivio 19-godišnjak

Objavljeno, 13. listopada 2021. Crna kronika
# Foto: VATROGASCI / Teška prometna nesreća između Nove Gradiške i Požege
AUTOR
Redakcijski tekst

Policija je izvijestila o teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak oko 8.15 sati na državnoj cesti između Nove Gradiške i Požege i u kojoj su ozlijeđene četiri osobe.

“Očevidom je utvrđeno, da je do prometne nesreće došlo, u 8.15 minuta, na Državnoj cesti D51, između Banićevca i Oblakovca. Pritom je utvrđeno, da je 19-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, zbog neprilagođene brzine izlaskom iz zavoja, izgubio nadzor nad upravljačem automobila.

Prešao je preko pune crte na suprotnu prometnu traku, kojom prilikom je došlo do udara u osobni automobil, kojim je upravljao 41-godišnjak krećući se iz suprotnog smjera.

Teška prometna nesreća Požega Nova Gradiška, četiri osobe ozlijeđene
VATROGASCI / Prizori s prometne nesreće

U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 19-godišnjak, kojemu je pružena liječnička pomoć te je prevezen u bolnicu u Novoj Gradiški, gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

Liječnička pomoć je pružena i 41-godišnjem vozaču, 38-godišnjakinji koja se nalazila na stražnjem sjedalu i 2-godišnjem djetetu, koje se nalazilo u sigurnosnoj dječjoj sjedalici, a koji su nakon pružene liječničke pomoći pušteni iz bolnice u Požegi.

Policijski službenici protiv 19-godišnjaka podnose obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, te dostavljaju izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu”, otkrili su iz brodsko-posavske policije.


Tagovi: čETIRI OZLIJEđENE NOVA GRADIšKA POžEGA PROMETNA TEšKA NESREćA

NEDAVNO OBJAVLJENO