PROVEDENO U ZEMLJIŠNIM KNJIGAMA

Nogometni savez upisan kao vlasnik lokala saborskog zastupnika HDZ-a

Objavljeno, 13. siječnja 2020. Vijesti
# Foto: Robert Mihaljević / Damir Felak i poslovni kompleks, lijevo u prizemlju je njegov lokal
AUTOR
Robert Mihaljević

Županijski nogometni savez kupio je u Koprivnici dva poslovna prostora ukupne površine oko 130 kvadrata za oko 950.000 kuna. U zemljišnim knjigama ovih je dana provedena vlasnička promjena.

Kako smo već PISALI, prostor od 96 kvadrata kupljen je od saborskog zastupnika HDZ-a Damira Felaka, inače dobrog prijatelja šefa ŽNS-a i potpredsjednika HNS-a Roberta Markulina, također člana HDZ-a.

Felak je ŽNS–u prodao lokal za 700.000 kuna

Felak je za lokal u poslovnom centru u Vargovićevoj ulici dobio 700.000 kuna. Nogometni savez kupio je i lokal do njegova od 33 kvadrata koji je bio u vlasništvu Katarine Mikulan iz Hlebina.

Lani je HNS za kupnju i uređenje prostora ŽNS-u odobrio oko milijun kuna. Raspisan je natječaj za kupnju na koji je stiglo nekoliko ponuda, a Felakova je bila najpovoljnija, potvrdio nam je potpredsjednik ŽNS-a Josip Mađarić.

PROSTOR POD HIPOTEKAMA

Felakov prostor kupljen je dva dana prije Božića, a manji do njega odmah poslije Štefanja. Županijski nogometni savez htio je odobren novac iskoristiti do kraja godine.

Manji lokal bio je u vlasništvu privatne osobe

Oni su kvadrat poslovnih prostora plaćali 980 eura, a nasuprot lokalima koje su kupili u istom centru u Vargovićevoj prodaje se dvoetažni lokal Moda Marine od 297 kvadrata, i to za manje od 340 eura po četvornome metru.

Mađarić je objasnio kako je taj prostor opterećen bankarskim hipotekama te im nije pogodan za sjedište Županijskog nogometnog saveza. Njegovo objašnjenje pročitajte OVDJE.


Tagovi: DAMIR FELAK JOSIP MAđARIć LOKAL NOGOMETNI SAVEZ ROBERT MARKULIN

NEDAVNO OBJAVLJENO