MLADIĆ MAHAO SPOLOVILOM

Žena je oko 20 sati čula kucanje na vratima. Kad je otvorila, uslijedio je šok

Objavljeno, 15. rujna 2021. Crna kronika
#
AUTOR
Redakcijski tekst

Marin (23) proglašen je krivim i osuđen jer je pokazivao spolovilo ženi (46) koja je tog časa bila sama kod kuće u selu u okolici Bjelovara.

Marin je rođeni Koprivničanac, a tog je dana, potkraj ožujka predlani nešto prije 20 sati stigao pred kuću nesretne žene tražeći njezinu kći. No, kad je žena otvorila ulazna vrata uslijedio je šok.

“Mladića ne poznajem, nikad ga dotad nisam vidjela. Te večeri, oko 20 sati, bila sam sama kod kuće, suprug je bio na terenu, a dvije kćeri su otišle u grad. Pokucao je na vrata, a kad sam mu otvorila pristojno je pitao je li moja kći kod kuće. Rekla sam da nije i onda je on učinio nešto jako neprimjereno.

Počeo je spuštati donji dio trenirke i jednu ruku stavio je u gaćice te je izvadio iz donjeg veša spolovilo i držeći ga u ruci počeo njime mahati. Bila sam šokirana, stajala sam oko metar od njega, a on se u tom trenutku držao za spolovilo te me je drugom rukom pokušao primiti za ruku i privući sebi, ali sam ga uspjela odgurnuti.

Kaže da se tamo pomokrio

Odmah sam nazvala 911 i zatražila intervenciju policije. Dok sam s njima razgovarala, iz audija koji je bio parkiran ispred kuće izašao je Petar koji je jedno vrijeme bio u vezi s mojom kćeri. Povukao je prijatelja s vrata i odveo ga u automobil”, ispričala je prestravljena žena.

Marin je tijekom suđenja sve negirao. Kaže kako je s prijateljima bio u obližnjem kafiću, popio je 2-3 piva i dok su se vozili dalje stali su ispred kuće te žene.

“Ja sam se tamo pomokrio uz cestu, ali ne znam da li je to bilo ispred kuće te žene jer nemam pojma gdje ona živi”, tvrdio je on, ali prekršajni mu sudac na koncu nije povjerovao.

Prema presudi, Marin je proglašen krivim jer je spolno uznemiravao ženu te joj povrijedio dostojanstvo i stvorio neugodno, ponižavajuće i uvredljivo okruženje. Kažnjen je s 2400 kuna.


Tagovi: BJELOVAR MLADIć POLICIJA SPOLNO UZNEMIRAVANJE SPOLOVILO žENA

NEDAVNO OBJAVLJENO