ZEKO USOSIO PIJANOG POLICAJCA

Objavljeno, 06. lipnja 2024. Crna kronika
# Foto: UNSPLASH / ILUSTRACIJA / DANICA.HR / Policajac koji je skrivio nesreću
AUTOR
Robert Mihaljević

Još jedan slučaj pijanog policajca koji je izvan službe skrivio prometnu nesreću o kojoj iz policije dosad nisu izvijestili.

Kako je dobro upućen izvor iz sustava jučer otkrio portalu Danica.hr, nesreća se dogodila još 1. travnja navečer na području Valpova. Prema tim informacijama, pijani policajac zabio se u automobil u kojem su bili muž, žena i dvoje djece.

U policiji su nam u četvrtak potvrdili da je te noći oko 21.35 sati “došlo do takozvanog prometnog događaja na cesti”.

“Policijski službenik Policijske uprave osječko-baranjske se izvan službe u privatnom osobnom automobilu osječkih registracijskih oznaka kretao državnom cestom DC517 iz smjera Ivanovaca kada je na cestu pred vozilo istrčao zec.

Napuhao 1,01 promil

U tom je trenutku došlo do naleta vozila na zeca koji je odbačen na bankinu gdje je uginuo. Vozilo je uslijed naleta na divlju životinju prešlo u suprotni kolnički trak, gdje se sudarilo s automobilom osječkih oznaka kojim je upravljao 40-godišnjak, a u kojem je bilo još troje putnika. 

Nitko od vozača ili putnika nije ozlijeđen. Na mjestu događaja obavljen je očevid. Obavljenim alkotestiranjem utvrđeno je da je policijski službenik imao 1,01 promil alkohola, dok drugom vozaču nije utvrđen alkohol u organizmu. 

Protiv policijskog službenika podnesen je optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja i na mjestu mu je uz naredbu o određivanju mjere opreza oduzeta vozačka dozvola. Protiv drugog vozača također je podnesen optužni prijedlog”, odgovorili su nam u četvrtak iz osječke policije.

Od dobro upućenog izvora neslužbeno doznajemo kako vozač (40) nije imao vozačku dozvolu, a dijete u trenutku nesreće nije bilo u dječjoj sjedalici. Dakle, oba vozača suj kriva i smiješe im se visoke kazne. A sve zbog jadnog zeke koji je platio glavom…


Tagovi: BELIšćE PIJANI POLICAJAC PROMETNA VALPOVO ZEC

NEDAVNO OBJAVLJENO