Više od 2000 podravkaša iz cijelog svijeta na ‘Pikniku sa srcem’

Objavljeno, 17. lipnja 2024. Vijesti
# Foto: PODRAVKA / Piknik sa srcem u Koprivnici
AUTOR
Robert Mihaljević

Više od dvije tisuće ljudi okupio je drugi po redu Podravkin “Piknik sa srcem” održan protekli vikend kod Gradskih bazena u Koprivnici.

U kompaniji kažu kako je Koprivnica ugostila preko dvije tisuće zaposlenika Podravke i članova njihovih obitelji, a pridružili su im se kolege iz Belupa, rovinjske Mirne, slovenskog Žita, Podravke BiH, Podravke Srbija te zaposlenici iz drugih zemalja Europe i svijeta.

“Uz odličnu glazbu, ukusnu hranu, osvježavajuća pića i pregršt zabavnih igara, svi su se sjajno proveli. Bilo je ponešto za svakoga, od najmlađih do najstarijih!

Hvala svima na predivnom danu ispunjenom smijehom, radošću i zajedništvom. Svi zajedno pokazali smo da Podravka nije samo mjesto rada, već i zajednica puna srca i topline”, ponosni su u Podravki.

Podravka je jedina kompanija u Hrvatskoj koja svake godine tradicionalno organizira i druženje svojih umirovljenika, jubilaraca i uprave u Koprivnici. Svake jeseni oni koji su stvarali Podravku okupe se ispod golemog šatora na druženju, zabavi, razgovoru.


Tagovi: 2024 PIKNIK PODRAVKA

NEDAVNO OBJAVLJENO