Martina Dalić na fešti umirovljenika Podravke: Nismo vas zaboravili

Objavljeno, 13. listopada 2023. Vijesti
# Foto: DANICA.HR / Zajednička fotografija s upravom Podravke
AUTOR
Robert Mihaljević

Više od dvije tisuće Podravkinih umirovljenika i jubilaraca okupilo se u petak pod velikim šatorom u Koprivnici na tradicionalnom druženju.

Riječ je o druženju bivših i sadašnjih zaposlenika kompanije s upravom i menadžerima, a koje je bilo prekinuto zbog epidemije. Fešta Podravkinih umirovljenika jedinstvena je u Hrvatskoj.

Ove je godine poslano više od 3300 pozivnica Podravkinim i Belupovim umirovljenicima, a pozvano je i oko 350 jubilaraca koji slave okrugli staž u tvrtki. Oni će dobiti prigodnu novčanu nagradu.

Tvornica tjestenine

Umirovljenicima i jubilarcima prigodno se obratila predsjednica uprave Podravke Martina Dalić koja je naglasila kako su i takva druženja dokaz da kompanija ne zaboravlja trud, doprinos i na koncu život bivših radnika koji su duboko utkani u razvoj kompanije.

Čelnica Podravke podsjetila je kako je poslovna zona u Koprivnici danas veliko gradilište. I ne samo ona.

“Na Danici je dovršena nova tvornica tjestenine, gradi se veliki logističko-distributivni centar. U Varadžinu se gradi pogon za preradu rajčice, a u Koprivnici, Varaždinu i Mariboru ide tehnološka modernizacija uz postavljanje niza novih proizvodnih linija.

Gradimo čvrste i snažne temelje za budući rast i razvoj Podravke. Posebno sam ponosna na sve što smo učinili u poboljšanju materijalnog statusa i primanja zaposlenika, kao i radnih uvjeta u tvrtki.

‘Kako je dobro…’

Sve poslovne uspjehe koje Podravka ostvaruje raspodijelit ćemo prema jasnim modelima svima koji rade u kompaniji, ali i našim dioničarima”, istaknula je Martina Dalić i zaradila pljesak okupljenih.

Fešta umirovljenika i radnika Podravke nastavljena je uz jelo i piće te ples i zabavu uz glazbeni bend koji je svoju gažu započeo velikim hitom Novih fosila “Kako je dobro vidjeti te opet”.

Nakon trogodišnje stanke, dakle, veliko okupljanje umirovljenika Podravke i Belupa ide dalje. Na sveopću radost bivših zaposlenika kojima je to jedinstvena prigoda za druženje i prisjećanje na dane kad se stvarala ovako snažna ‘kompanija sa srcem’.


Tagovi: FEšTA UMIROVLJENIKA JUBILARCI MARTINA DALIć PENZIćI PODRAVKA PODRAVKINI UMIROVLJENICI

NEDAVNO OBJAVLJENO