POLICIJA GA BRZO PRONAŠLA

Uhićen vozač (77) koji je sinoć naletio na dvoje djece, vozio je cik-cak po cesti

Objavljeno, 13. lipnja 2019. Crna kronika
# Foto: DANICA.HR / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Uhićen je vozač (77) koji je jučer oko 19.45 sati u mjestu Goričko kod Koprivnice automobilom naletio na dvoje djece na biciklima, pri čemu je jedno dijete teško ozlijeđeno i zadržano je u bolnici. Srećom, nije u životnoj opasnosti.

“Intenzivnim kriminalističkim istraživanjem tijekom večernjih sati uhićen je muškarac rođen 1942. godine s koprivničkog područja. U tijeku je nastavak kriminalističkog istraživanja”, priopćili su oko ponoći iz koprivničke Policijske uprave.

Naš portal o tome je izvijestio sinoć s mjesta teške nesreće, a tekst s fotografijama i videom možete pročitati OVDJE.

Prema policijskom priopćenju, vozač je osobnim automobilom vw polo zbog neprilagođene brzine najprije sletio izvan kolnika u desni odvodni kanal, nakon čega se vratio na kolnik te u zanošenju na lijevoj pometnoj traci udario u bicikle.

Prvo je udario u bicikl kojim je nepropisno lijevom stranom u istom smjeru upravljalo dijete rođeno 2011. bez zaštitne kacige na glavi i koje je palo s bicikla u kanal. Vozilo je potom udarilo u drugi bicikl kojim je nepropisno lijevom stranom u istom smjeru upravljalo dijete rođeno 2010. bez zaštitne kacige i koje je od siline udarca odbačeno u kanal te je teško ozlijeđeno.

Vozilo je sletjelo u lijevi odvodni kanal, nakon čega se vratilo na kolnik i bez zaustavljanja udaljilo s mjesta nesreće. No, vozač je vrlo brzo pronađen jer mu je s automobila otpala prednja registracijska pločica. Kako se neslužbeno doznaje, nije bio pod utjecajem alkohola.


Tagovi: BICIKL DJECA IVANEC PROMETNA

NEDAVNO OBJAVLJENO