STRADALI OSMOGODIŠNJI DJEČACI

Zlotvor, a ne čovjek! Udario dvoje djece na biciklima i pobjegao s mjesta nesreće

Objavljeno, 12. lipnja 2019. Crna kronika
# Foto: DANICA.HR / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s tekstom i samo je ilustrativna
AUTOR
Robert Mihaljević

Jedan je dječak teže, a drugi lakše ozlijeđen večeras nešto prije 19 sati kad je na njihove bicikle naletio nepoznati vozač automobila u mjestu Goričko kod Koprivnice. Vozač je pobjegao s mjesta nesreće, ali ispala mu je registracijska pločica pa policija zna o kojem je vozilu riječ.

Kako doznajemo na mjestu nesreće, dječaci, inače prijatelji i učenici drugog razreda, vozili su se biciklima lijevom stranom prometnice prema Koprivničkom Ivancu kad je na njih otraga naletio automobil. Susjedi pričaju kako je najprije na desnoj strani zahvatio bankinu, pa je izgubio kontrolu nad vozilom, prešao na lijevu stranu i pokupio dječake.

Dječaka koji se vozio otraga pokupio je bočnim dijelom i srušio ga u kanal, a drugog je teško ozlijedio. Trenutačno je na odjelu intenzivne njege koprivničke Opće bolnice.

-Vozio sam se iza prijatelja, ne sjećam se kako me udario. Dobro sam, ne boli me ništa – rekao nam je dječak koji se s roditeljima vratio na mjesto nesreće kako bi razgovarao s policajcima.

-Ispao mi je mobitel, jel ga netko vidio – pitao je dječak okupljene mještane koji su bili u šoku nakon nesreće.

Majka od šoka i stresa nije željela ništa govoriti. Samo je dječaka odvela u policijsko vozilo kako bi razjasnili što se zapravo dogodilo.

-Kakav možeš biti čovjek, udariš djecu i ostaviš ih na cesti – bila je ogorčena susjeda koja živi uz tu prometnicu.

Policija je večeras potvrdila kako im je poznato vozilo kojim je počinjena teška nesreća, ali još ne znaju tko ga je vozio. No, za vozačem se intenzivno traga, ističu.


Tagovi: BICIKLI DJECA IVANEC PROMETNA

NEDAVNO OBJAVLJENO