NAČELNIK GA PRVO BRANIO

Smijenjen šef krim-policije koji je pijan skrivio nesreću u 7 ujutro

Objavljeno, 29. srpnja 2021. Vijesti
# Foto: FACEBOOK / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Smijenjen je šef krim-policije koji je u srijedu oko 7 ujutro pijan vozeći mercedes skrivio prometnu nesreću. Napuhao je 1,37 promila.

“Vezano uz prometnu nesreću o kojoj smo već izvijestili javnost, a koju je skrivio rukovodeći policijski službenik Policijske uprave zadarske, obavještavamo vas kako je načelnik Policijske uprave zadarske, nakon obavljenog razgovora s rukovoditeljem, podnio prijedlog za premještaj na radno mjesto niže složenosti.

Naime, uvažavajući sve okolnosti događaja predmetni rukovoditelj s današnjim danom prestaje obavljati poslove voditelja službe u Policijskoj upravi zadarskoj.

Nakon okončanja postupka utvrđivanja disciplinske odgovornosti javnost će biti pravovremeno obaviještena”, priopćila je u četvrtak PU zadarska.

Policija je u srijedu objavila da je šef zadarske krim-policije Bore Mršić tog jutra izazvao prometnu nesreću na Jadranskoj magistrali u Bibinjama. Mršić je mercedesom u vlasništvu rent-a-cara prešao u suprotni trak i zabio se u automobil 25-godišnjakinje iz Zagreba koja je lakše ozlijeđena.

U trenutku nesreće nije bio u službi, niti je vozio službeni automobil. Ranije danas nije izgledalo da će ga smijeniti.

“Nećemo žuriti s prijekim rješenjima. Kada stavimo sve na vagu, ovo što se dogodilo nije razlog za povlačenje s mjesta šefa krima. Naprotiv, nadam se, pogotovo nakon ovoga, još boljim rezultatima rada s njim u narednom razdoblju. Ja vjerujem u njegov budući rad”, izjavio je načelnik policije Anton Dražina za Slobodnu Dalmaciju.


Tagovi: BORE MRšIć PIJAN šEF POLICIJE SMIJENJEN ZADAR

NEDAVNO OBJAVLJENO