UMRO U KB DUBRAVI

Preminuo mladić (18) koji je teško stradao u prometnoj nesreći u Podravini

Objavljeno, 06. studenoga 2021. Crna kronika
# Foto: VATROGASCI / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Preminuo je jedva punoljetan mladić (18) koji je bio teško stradao u prometnoj nesreći u Virju kod Đurđevca, izvijestila je u subotu koprivnička policija.

Umro je u petak u Kliničkoj bolnici Dubrava u kojoj su mu se liječnici danima borili za život. Uzalud. Podlegao je preteškim ozljedama.

Prometna nesreća dogodila se još 24. listopada oko 2.45 sati ujutro u Virju u Goričkoj ulici kad je 18-godišnji vozač upravljao renaultom koprivničke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 1,29 promila.

“Uslijed neprilagođene brzine automobil je sletio van kolnika, udario u metalni rukohvat i stup javne rasvjete nakon čega se nastavio nekontrolirano rotirati te udario u betonsko kućište hidrofora gdje se zaustavio.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 18-godišnji putnik, a 19-godišnji putnik je zadobio lakše ozljede”, priopćili su tada iz policije.

“Jučer, 4. studenoga u Kliničkoj bolnici Dubrava preminuo je 18-godišnji putnik. Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu određena je obdukcija.

Također, iz zaprimljene liječničke dokumentacije vidljivo je da je u prometnoj nesreći lakše ozlijeđen i 20-godišnji putnik.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu” protiv vozača će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu”, ističu u Policijskoj upravi. 


Tagovi: MLADIć PREMINUO PROMETNA VIRJE

NEDAVNO OBJAVLJENO