Poznata tvrtka traži čak 186 radnika različitih profila, objavili i plaću

Objavljeno, 19. studenoga 2023. Vijesti
# Foto: NOVA NATURA / ILUSTRACIJA
AUTOR
Robert Mihaljević

Poznata domaća kompanija u potrazi je za čak 186 radnika različitih profila.

Tvrtka Osatina grupa sa sjedištem u Viškovcima kod Đakova, u vlasništvu Mirka Ervačića, traži sezonsku radnu snagu zbog povećane proizvodnje.

Tako je u potrazi za čak 80 poljoprivrednih radnika za rad u Đurđevcu gdje je osatina vlasnik tvrtki Nova natura i Mesna industrija Natura. Isti profil radnika traže i za rad u Viškovcima gdje im nedostaje ukupno 70 ljudi.

Za tih 150 radnika nudi se bruto plaća od 700 eura (minimalac), a od uvjeta potrebna je samo osnovna škola, može i bez radnog iskustva.

Za staklenike u Tomašancima i Viškovcima slavonski poljoprivredni div traži ukupno deset radnika, a za proizvodnju povrća u Tomašancima još petero. Trebaju i četiri radnika za berbu rajčice u Ivankovu te tri vozača teretnih vozila.

Osatina je u potrazi i za radnicima u administraciji te referentima prodaje, a sve zbog povećanog opsega posla. Sva radna mjesta su na neodređeno.

Inače, Osatina grupa lani je ostvarila 92,4 milijuna eura prihoda, što je 23 posto više nego godinu ranije, a neto dobit iznosila je 2,9 milijuna eura. Imaju oko 600 zaposlenih, a prosječna neto plaća lani je iznosila tek 726 eura.


Tagovi: NOVA NATURA OSATINA GRUPA PLAćA RADNICI

NEDAVNO OBJAVLJENO