Državna tvrtka traži više novih radnika. Neto plaća čak 3850 eura!

Objavljeno, 19. studenoga 2023. Vijesti
# Foto: HKZP / Centar oblasne kontrole zračnog prometa Zagreb - COK Zagreb
AUTOR
Robert Mihaljević

Poznata tvrtka u državnom vlasništvu u potrazi je za 13 novih radnika kojima se nudi posao na neodređeno i velika plaća.

Riječ je o Hrvatskoj kontroli zračne plovidbe sa sjedištem u Velikoj Gorici, kompaniji koja ima ukupno oko 730 zaposlenih.

Traži se tehničar za nadzor i održavanje ATM sustava (sustava upravljanja zračnim prometom) s mjestom rada u Puli te viši inženjer za CNS sustave u Puli.

U Dubrovniku, Zadru i Splitu također im treba tehničar za nadzor i održavanje CNS sustava (sustava komunikacije, navigacije i nadzora). U Splitu pak posao nude i višem inženjeru za CNS sustave, odnosno instruktoru.

Snažan rast prihoda

Traži se i tehničar za nadzor i održavanje COM sustava s mjestom rada u Velikoj Gorici koji će biti odgovoran za nadzor i upravljanje tehničkim sustavima (TS-ovima) i uređajima (U-ovima) kontrole zračnog prometa osnovne razine održavanja.

Odlično plaćen posao nudi se i inženjeru u Odjelu OPIS sustava (poslovnih informacijskih sustava) s mjestom rada u Velikoj Gorici te inženjeru u Odjelu telekomunikacijske i mrežne infrastrukture (OTMI) u Velikoj Gorici.

Tvrtka želi zaposliti i inženjera SUR/NAV/MET sustava (nadzornih, navigacijskih i meteoroloških sustava), inženjera COM (komunikacijskih sustava), inženjera ATM sustava (sustava upravljanja zračnim prometom) te operativnog inženjera SUR/NAV/MET sustava – svi za posao u Velikoj Gorici.

Za tehničare je uvjet srednja stručna sprema tehničkog smjera (elektrotehnika, računarstvo, telekomunikacije), znanje engleskog jezika te dvije godine radnog iskustva u struci. Za inženjera potrebna je visoka razina tehničkog obrazovanja.

Hrvatska kontrola zračne plovidbe lani je ostvarila 131 milijun eura prihoda, što je čak 65,5 posto više nego godinu ranije, te 12 miliuna eura neto dobiti.

Čine nebo sigurnijim

Prosječna neto plaća u tvrtki lani je iznosila oko 3850 eura mjesečno. To je u prosjeku za 320 eura više nego prethodne godine.

“Mi činimo nebo sigurnim. Kako bismo uspjeli u tome, naša je osnovna zadaća pružanje sigurnih, učinkovitih i ekološki prihvatljivih usluga u zračnoj plovidbi civilnim i vojnim korisnicima.

Osiguravamo visoki stupanj sigurnosti zračnog prometa sukladno pravnom okviru Jedinstvenog europskog neba te razvijamo i koristimo najmoderniju tehnologiju za povećanje učinkovitosti zračnog prometa.

Naša je misija pružati sigurne i kvalitetne usluge u zračnoj plovidbi na potpuno zadovoljstvo svojih korisnika i vlasnika. Misiju ostvarujemo suradnjom s partnerima u europskoj mreži upravljanja zračnim prometom, stvarajući visoko kvalificirane zaposlenike i motivirajuće okruženje.

Želimo biti među vodećim pružateljima usluga u zračnoj plovidbi u središnjoj Europi. Viziju ćemo ostvariti kroz fleksibilnu organizaciju koja se prilagođava zahtjevima naših korisnika”, kažu u toj kompaniji.


Tagovi: KONTROLA ZRAčNE PLOVIDBE NOVI RADNICI PLAćA VELIKA GORICA ZRAčNI PROMET ZRAKOPLOV

NEDAVNO OBJAVLJENO