INSPEKTORI I POLICAJCI U AKCIJI

Policija krenula u nadzor terasa kafića, evo što sve provjerava

Objavljeno, 25. ožujka 2021. Vijesti
# Foto: FACEBOOK / ILUSTRACIJA / Ova fotografija nema nikakve veze s događajem iz teksta i samo je ilustrativna
AUTOR
Redakcijski tekst

Policija i inspektorat krenuli su ovih dana u nadzor pridržavanja epidemioloških mjera, a na udaru su ugostiteljski objekti s terasama i dućani ispred kojih se pije.

Na sjeveru Hrvatske, tako, ovih je dana ispisano više kazni za ugostitelje koji su imali goste unutar kafića i one čije su terase bile pune, bez dovoljnog razmaka između stolova i maski.

Policija i inspektori provjeravali su i okupljanja ispred dućana, kamo je više osoba dolazilo na piće.

U četvrtak je čitatelj snimio policajce koji provjeravaju terase ugostiteljskih objekata u Garešnici. Kaže da su provjeravali nose li konobari maske, ali i propisanu distancu među gostima.

Nedavno smo zabilježili i kako je policija razjurila petoricu muškaraca koji su pili pivo ispred dućana u Siraču kod Daruvara. Kako navode u bjelovarskoj policiji, petorka nije imala maske i nije držala potreban razmak.

Danas smo pak objavili kako su policija i inspektorat upali u srijedu nenajavljeno u kafić u gradu i tamo zatekli sedmero gostiju. Vlasnik mora platiti kaznu.

S obzirom da se epidemija opet zahuktala te da broj novozaraženih raste iz tjedna u tjedan, policija i inspektorat civilne zaštite neće imati milosti prema prekršiteljima, a moguće je i zatvaranje lokala.


Tagovi: INSPEKTORI KAFIćI NADZOR POLICIJA TERASE

NEDAVNO OBJAVLJENO