JE LI BILO KRŠENJA MJERA

Ovo je terasa kafića pokraj sjedišta policije. Stanari: “Tako je svaki vikend”

Objavljeno, 28. ožujka 2021. Vijesti
# Foto: IVAN BRKIĆ / GLAS PODRAVINE / ILUSTRACIJA / Fotografija je ilustrativna i nema nikakve veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Ovo je prizor kojem stanari koprivničkog kvarta, kako nas upozoravaju, svjedoče svaki vikend: gotovo posve zatvorena terasa kafića prepuna gostiju.

Riječ je o popularnom kafiću ‘048’ na Lenišću, stotinjak metara udaljenom od sjedišta Policijske uprave u Koprivnici. Stanari koji su nas na to upozorili tvrde: “Tako je svaki vikend”.

Na fotografijama koje je u subotu navečer snimio Glas Podravine vidi se gužva na terasi i ispred nje. Mladi bez distance i maski.

Policija je stigla u subotu navečer u kafić u Koprivnici / Foto: Ivan Brkić / Glas Podravine

Koprivnički portal objavio je kako su “policija i turistički inspektor proveli nadzor nad zabranom usluživanja i dopuštanja konzumiranja alkohola osobama mlađim od 18 godina”.

Pritom su utvrdili kako su “tri osobe mlađe od 18 godina zatečene u konzumaciji alkoholnih pića na terasi ugostiteljskog objekta”. I ništa više od toga.

O tome je li bilo kršenja epidemioloških mjera u policiji nisu ništa rekli. A je li doista bilo – pogledajte fotografije i prosudite sami.

Foto: Ivan Brkić / Glas Podravine


Tagovi: KAFIć POLICIJA TERASA

NEDAVNO OBJAVLJENO