NISKE KAMATNE STOPE

Podravska banka nudi povoljan kredit za refinanciranje svih obveza u drugim bankama

Objavljeno, 10. rujna 2019. Financijer
# Foto: PODRAVSKA BANKA
AUTOR
PROMO SADRŽAJ

Ako želite izbjeći nepotrebne dolaske u banku, a potreban vam je povoljan kredit odmah, pronašli smo jedinstvene kreditne proizvode koji će sigurno zadovoljiti vaše potrebe.

Iako je uobičajena praksa kredite refinancirati namjenski, specifičnost kredita za refinanciranje Podravske banke leži u tome što je njime moguće objediniti sve kreditne obveze u drugim bankama u jedan povoljniji kredit.

Više o tome kako možete ostvariti doista povoljan kredit možete doznati i na ovome LINKU.

I to bez obzira na to odnose li se vaša zaduženja na gotovinski ili stambeni kredit, prekoračenje po tekućem računu ili limite po kreditnim karticama.

Dakle, u Podravskoj banci imate mogućnost objediniti ih u jednu kreditnu obvezu, s jednom mjesečnom ratom i na željeni rok.

Jesmo li spomenuli kako su kamatne stope izuzetno prihvatljive za još lakšu otplatu? Tako se krediti Podravske banke za podmirenje kreditnih obveza u drugim bankama odobravaju u iznosu do 250.000 eura (2 milijuna kuna), uz efektivnu kamatnu stopu već od 3,56%.

Brojne pogodnosti

Osim toga, kredit se može uvećati do 30% iznosa kredita kojim se zatvaraju kreditne obveze u drugim bankama te isplatiti na tekući račun klijenta, bez dokumentiranja namjene.

Gotovinski krediti još su jedan razlog zbog kojih je Podravska banka vaš logičan izbor prilikom odabira kredita. Vrijeme odobravanja kredita dodatno je skraćeno, kao i broj dolazaka u banku, a kredit se odobrava uz osnovne instrumente osiguranja.

Gotovinske kredite POBA odobrava u iznosu do 30.000 eura (225.000 kn), na rok otplate do 12 godina i uz efektivnu kamatnu stopu od 6,1%.

Sve to uz mogućnost produženja roka otplate kredita do 18 mjeseci, ali i dopunu odobrenog iznosa bez promjene roka otplate.

Ne dopustite da vas slaba informiranost ili strah od kamatnih stopa spriječi u odabiru najpovoljnijih kredita.

Posjetite najbližu poslovnicu Podravske banke i poklonite povjerenje banci koja leži na stoljetnim temeljima tradicije.

O rezultatima poslovanja Podravske banke možete pročitati OVDJE.


Tagovi: PODRAVSKA BANKA POVOLJAN KREDIT REFINANCIRANJE

NEDAVNO OBJAVLJENO