Pijani šef gradskih cestara službenim autom napravio rusvaj na benzinskoj

Objavljeno, 29. ožujka 2024. Crna kronika
# Foto: ČITATELJ / Službeni auto koji je vozio Antolić ostao zaglavljen na benzinskoj postaji Kos u Ivanić-Gradu
AUTOR
Redakcijski tekst

Pijani šef za ceste i javne površine u gradu službenim je automobilom skrivio prometnu nesreću u kojoj je jedna osoba ozlijeđena.

Kako smo neslužbeno doznali, riječ je o Ivanu Antoliću, voditelju sektora održavanja cesta i javnih površina u Komunalnom centru Ivanić-Grad. Vozio je službeni auto i bio je toliko pijan da se zabio u vozilo iz suprotnog smjera te uletio na prostor benzinske postaje Kos u Savskoj ulici u Ivanić-Gradu.

Policija nam je potvrdila kako se nesreća dogodila još u srijedu oko 19.50 sati.

“Vozač (39) upravljao je osobnim automobilom marke Dacia Duster zagrebačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,31 promil, a kretao se Savskom ulicom u smjeru zapada.

Direktor šuti

Dolaskom do kućnog broja 113, vozilom je prešao na lijevu stranu kolnika koja je namijenjena za kretanje vozila iz suprotnog smjera te udario u prednji lijevi dio osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 44-godišnjakinja, a kretala se istom ulicom u smjeru istoka.  

U naletu, vozač je izgubio nadzor nad vozilom te u nekontroliranom kretanju udario u rubni kamen s južne strane kolnika te izletio na zelenu površinu. U prometnoj nesreći vozačica je lakše ozlijeđena, a liječnička pomoć joj je pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava.

Zbog počinjenih prekršaja, protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak“, rekli su nam danas u zagrebačkoj policiji ne navodeći identitet počinitelja prometne nesreće.

Upit o nesreći poslali smo jutros i Komunalnom centru Ivanić-Grada te njihovu direktoru Mariju Mikuliću, ali do trenutka objave teksta nikakav odgovor nismo dobili. Kad i ako ga dobijemo, odmah ćemo ga objaviti.


Tagovi: BENZINSKA CESTARI IVAN ANTOLIć IVANIć GRAD PROMETNA

NEDAVNO OBJAVLJENO