Direktor komunalne tvrtke oglasio se o nesreći koju je skrivio pijani šef cestara

Objavljeno, 30. ožujka 2024. Vijesti
# Foto: ČITATELJ / Službeni auto koji je vozio Antolić ostao zaglavljen na benzinskoj postaji Kos u Ivanić-Gradu
AUTOR
Redakcijski tekst

Direktor komunalne tvrtke iz Ivanić-Grada Mario Mikulić oglasio se o prometnoj nesreći koju je u pijanom stanju službenim vozilom skrivio njegov podređeni.

Nesreću je skrivio Ivan Antolić, voditelj sektora održavanja cesta i javnih površina u Komunalnom centru Ivanić-Grad. Vozio je službeni auto dacia duster, a nakon nesreće napuhao je 1,31 promil alkohola.

Policija nam je potvrdila (ne otkrivajući identitet vozača) kako je vozilom je prešao na lijevu stranu ceste i sudario se s automobilom iz suprotnog smjera u kojem je ozlijeđena 44-godišnja vozačica. Antolić je potom udario u rubni kamen te izletio na zelenu površinu kod benzinske Kos.

“Kao direktor Komunalnog centra Ivanić-Grad d.o.o. upoznat sam s prometnom nesrećom u kojoj je sudjelovao radnik Komunalnog centra Ivanić-Grad. Izražavam žaljenje što je do navedene prometne nesreće došlo.

Po primitku službenog zapisnika Policijske postaje Ivanić-Grad, postupit ću prema svim zakonskim i drugim pozitivnim propisima Republike Hrvatske, kao i prema svim internim aktima društva”, odgovorio nam je direktor Mario Mikulić u subotu.


Tagovi: BENZINSKA KOS IVAN ANTOLIć IVANIć GRAD KOMUNALNI CENTAR MARIO MIKULIć PIJAN PROMETNA šEF CESTARA

NEDAVNO OBJAVLJENO