Pijani policajac u podne skrivio četverostruki sudar s troje ozlijeđenih

Objavljeno, 24. lipnja 2024. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / ILUSTRACIJA / Fotografija je ilustrativna i nema baš nikakve veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Još jedan pijani policajac skrivio je prometnu nesreću, i to četverostruki sudar s tri ozlijeđene osobe.

To je već četvrti slučaj pijanog policijskog službenika u protekla dva mjeseca na hrvatskim cestama!

“U subotu oko 12 sati u Kaštel Štafiliću, Cesta Dr. Franje Tuđmana dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom i ozlijeđenim osobama u kojoj je došlo do sudara tri osobna vozila i autobusa.

Tri osobe su prevezene na pružanje liječničke pomoći i utvrđene su im lakše tjelesne ozljede. Do nesreće je došlo kada je 22-godišnji vozač, policijski službenik izvan službe, upravljao škodom pod utjecajem alkohola od 1,20 promila.

Kretao se južnom kolničkom trakom Ceste dr. Franje Tuđmana od smjera zapada u smjeru istoka, te zbog vožnje na nedovoljnoj udaljenosti nije uspio pravovremeno se zaustaviti iza zaustavljenog peugeota u kojega je udario.

Peugeot potisnut naprijed udario je u autobus, dok je vozač škode prešao na sjevernu kolničku traku i udario u golf. U prometnoj nesreći dvije putnice iz peugeota i vozač golfa zadobili su lakše tjelesne ozljede.

Protiv 22-godišnjeg vozača podnijet je optužni prijedlog te slijedi podnošenje prijedloga za pokretanje disciplinskog postupka zbog teže povrede radne dužnosti”, rekli su u ponedjeljak u policiji.


Tagovi: KAšTELA PIJANI POLICAJAC PROMETNA SPLIT SUDAR

NEDAVNO OBJAVLJENO