LJETO NA ZRINSKOM

Opća opasnost u subotu u središtu grada priprema spektakularan koncert

Objavljeno, 13. kolovoza 2019. Zabavno
# Foto: OPĆA OPASNOST
AUTOR
PROMO SADRŽAJ

Koncert glazbene skupine Opća opasnost u subotu, 17. kolovoza, u 21 sat na pozornici u središtu Koprivnice – tako završava ovogodišnje Ljeto na Zrinskom.

Dan prije, u petak u 21 sat, na istome mjestu na svoje će doći ljubitelji sjajnog vokala pjevačice Ivane Kindl. Dva odlična koncerta za kraj odlične ljetne zabave.

Ivana Kindl nastupa ui petak u Koprivnici
Ivana Kindl nastupa u petak u 21 sat u središtu Koprivnice / Foto: Facebook Ivana Kindl

No, upravo će popularni slavonski rockeri zatvoriti manifestaciju koja je u središte Koprivnice privukla desetke tisuća ljudi. Opća opasnost na koncert će, nema nikakve sumnje, privući više tisuća fanova ove sve popularnije skupine.

Ljeto na Zrinskom bilo je doista pun pogodak. Ponudilo je čak 16 koncerata, desetak radionica za djecu, deset projekcija filmskih hitova, brojne pričaonice i rekreacijske programe u parku.

Poseban su hit, osim koncerata, bile projekcije filmskih hitova u parku u sklopu programa Ljetno kino pod zvijezdama. Na projekcijama blockbustera doslovce se tražilo mjesto u prvim redovima pod otvorenim nebom.

Ljeto na Zrinskom bilo je otvoreno koncertom vokalnog virtuoza Massima u petak, 12. srpnja.

Kiša je tada padala, ali nije pokvarila koncertni ugođaj. Nekoliko tisuća ljudi stisnulo se pokraj pozornice i ispod terasa kafića kako bi uživalo u Massimovim hitovima.

Prema aktualnim vremenskim prognozama, u petak i subotu kiše ne bi trebalo biti. Ako i bude, ništa zato. Ivana Kindl i Opća opasnost učinit će vam život vedrim, veselim i raspjevanim.


Tagovi: KONCERT LJETO NA ZRINSKOM OPćA OPANOST

NEDAVNO OBJAVLJENO