PREDSTAVLJEN PROGRAM

Nikad bogatije ‘Ljeto’ u Koprivnici: otvara ga Massimo, a zatvara Opća opasnost

Objavljeno, 08. srpnja 2019. Zabavno
# Foto: Robert Mihaljević (predstavljanje programa Ljeta na Zrinskom)
AUTOR
Redakcijski tekst

Koncertom Massima u petak u 21 sat na pozornici u središtu Koprivnice počinje ovogodišnje Ljeto na Zrinskom, najbogatije dosad, a čast da ga zatvori imat će Opća opasnost 17. kolovoza (subota) u 21 sat.

Između ta dva velika koncerta bit će mnoštvo događaja. Gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić u ponedjeljak je na konferenciji za novinare naglasio kako je to najbogatije Ljeto dosad i zahvalio sponzorima na potpori.

“Moram, također, posebno istaknuti nastupe Zdenke Kovačiček i Jasne Bilušić koji će obilježiti 100. godišnjicu koprivničkog Domoljuba”, otkrio je Jakšić.

Tatjana Petričušić iz Carlsberga s gradonačelnikom Mišelom Jakšićem
Tatjana Petričušić i Mišel Jakšić

Rekao je kako će ovogodišnje Ljeto na Zrinskom stajati oko 300.000 kuna. Trećinu će pokriti Grad, a dvije trećine sponzori: Podravka, pivovara Carlsberg, Hartmann, Komunalac, Belupo, Podravska banka i drugi.

Čelnica koprivničkoga Komunalca Nataša Tetec otkrila je kako je program koncipiran tematski po danima, a šefica za komunikacije Carlsberga Tatjana Petričušić također je pohvalila iznimno sadržajno ovogodišnje Ljeto.

Koncert Massima u cijelosti pokriva Podravka koja se uključila i u druge događaje u središtu grada.

“Spremna sam kao što vidite, imam ljetnu frizuru i Ljeto na Zrinskom može početi”, našalila se šefica Korporativnih i marketinških komunikacija Podravke Marinka Akrap.

Članica uprave Komuinalca Dubravka Horvat i Podravkina menadžerica Marinka Akrap
Marinka Akrap pohvalila se ljetnom frizurom (na slici s članicom uprave Komunalca Dubravkom Horvat)

Od petka nas, dakle, u srcu Koprivnice čekaju sjajni nastupi glazbenika, kino na otvorenom, radionice za djecu, fitness programi… Detaljan program po danima možete pogledati OVDJE.


Tagovi: KONCERTI LJETO NA ZRINSKOM MASSIMO OPćA OPASNOST

NEDAVNO OBJAVLJENO