NA 'PECANJU' U PODRAVINI

Nova Mikijeva akvizicija? Podravski načelnik pohvalio se susretom s Bandićem

Objavljeno, 16. svibnja 2019. Vijesti
# Foto: PRIVATNI ARHIV (Milan Bandić i Danijel Zvonar)
AUTOR
Robert Mihaljević

Danijel Zvonar, nezavisni načelnik Kalinovca kod Đurđevca, pohvalio se prekjučer susretom sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem te je odmah objavio zajedničku fotografiju iz Bandićeva ureda. Istu je fotografiju na svojem Facebook profilu podijelio bivši HSS-ov saborski zastupnik iz Podravine Mladen Mađer, koji je nedavno prešao u Bandićevu stranku.

Znači li to da će i načelnik Kalinovca u politički savez s Bandićem – nitko danas javno ne komentira. No, zato Zvonar u komentarima na zajedničku fotografiju s Bandićem piše kako se kod zagrebačkoga gradonačelnika “grebe za nas” te da je “Bandić sasvim ok”. Inače, riječ je o nezavisnom kandidatu koji je na lokalnim izborima 2017. u drugom krugu pobijedio HDZ-ova kandidata za samo tri glasa. I to u Kalinovcu koji je desetljećima slovio kao neosvojiva HDZ-ova utvrda.

U podravskim političkim kuloarima već dulje se vrijeme šuška kako je na Bandićevoj meti i nezavisni načelnik Drnja kod Koprivnice Petar Dombaj. Navodno su Bandićevi ljudi već ostvarili kontakte s Dombajem, inače najmlađim načelnikom u Županiji. No, o tome se zasad nitko ne izjašnjava.

Ranije smo pisali o Bandićevim sve intenzivnijim političkim aktivnostima u Podravini i Prigorju te njegovim kontaktima s nezavisnim gradonačelnikom Križevaca Mariom Rajnom i SDP-ovim gradonačelnikom Ludbrega Dubravkom Bilićem, a tekst o tome možete pročitati OVDJE.


Tagovi: DANIJEL ZVONAR KALINOVAC MILAN BANDIć

NEDAVNO OBJAVLJENO