Monika i Barbara tukle se u ranu zoru pred pekarnicom: ‘Kurvo, je… se za 20 eura’

Objavljeno, 12. siječnja 2023. Crna kronika
# Foto: Youtube screenshot / SB online / ILUSTRACIJA / nema veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Monika (18) i Barbara (19) proglašene su krivima i osuđene zbog vatrenog sukoba po povratku iz noćnog provoda oko 6.30 ujutro.

Prema presudi koju je sudac donio ovih dana, sve se dogodilo sredinom studenoga lani ispred Pekarnice Europa u Novoj Gradišci. Djevojke su na javnom mjestu remetile javni red u alkoholiziranom stanju, ustanovio je sud te podsjetio kako je Monika napuhala 1,28 promila, a Barbara 0,28 promila.

“Glasno vičući upućivale su obostrano pogrdne riječi i psovke: ‘Pi… ti materina, kurvo jedna obična, droljo jedna, ti se je… za 20 eura, pogledaj na što ličiš, kravetino‘. Te su riječi jedna drugoj ponavljale više puta.

Nakon toga i tjelesno su se sukobile tako da su jedna drugu rukama hvatale za vrat i kosu te su obostrano zadale nekoliko udaraca rukama po glavi i tijelu. Monika je imala vidljive ozljede u vidu ogrebotina po licu i vratu, dok Barbara nije”, zaključio je sudac.

Obje su osuđene na novčanu kaznu od 500 kuna. Moraju platiti i po 120 kuna prekršajnih troškova te po 80 kuna troškova alkotesta policiji. Ukupno, dakle, svaka po 700 kuna. Presuda je nepravomoćna i na nju se mogu žaliti u zakonom propisanom roku.


Tagovi: DJEVOJKE NOVA GRADIšKA PIJANE POTUKLE SE VRIJEđALE

NEDAVNO OBJAVLJENO