NAKON STRAVIČNE PROMETNE

Medicinska sestra danas sahranjena, mladi vozač i dalje životno ugrožen

Objavljeno, 15. kolovoza 2021. Crna kronika
# Foto: POLICIJA / FACEBOOK / Petra Horvat poginula je u ovom automobilu
AUTOR
Redakcijski tekst

Na mjesnom groblju u Jalžabetu kod Varaždina u nedjelju je sahranjena tragično preminula medicinska sestra Petra Horvat (24) koja je poginula u stravičnoj prometnoj nesreći kod Koprivnice.

Kako je izvijestila policija, u petak, 13. kolovoza, u 00.02 sata, u Kunovec Bregu kod Koprivnice 22-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Mini Cooper koprivničke oznake u smjeru Koprivnice.

“Prešao je na suprotnu stranu i sudario se s osobnim automobilom Kia varaždinske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljala vozačica (24)”, otkrila je policija nedugo nakon nesreće.

Prometnu nesreću skrivio je mladi koprivnički nogometaš I. Š. (22), a naši izvori tvrde kako je bio pod znatnim utjecajem alkohola. No, policija to nije potvrdila, već je odgovorila kako se “provodi kriminalističko istraživanje te su od vozača izuzeti uzorci krvi i urina zbog analize utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu”.

Ovih smo dana doznali kako je mladić navodno u zavoju na tom dijelu državne ceste neoprezno pretjecao prijatelje s kojima je ranije bio u društvu. U tom času iz suprotnog smjera naišla je nesretna Petra. I mladić je zadobio iznimno teške ozljede opasne po život.

Neslužbeno, i dalje je životno ugrožen, ali stanje je zasad stabilno, odnosno ne pogoršava se, što bi mogao biti dobar znak. Službenih informacija o tome nema, a očekuje se kako će koprivnička policija više detalja iznijeti u ponedjeljak.

Petra Horvat, inače bila je glavna medicinska sestra u Domu Bistričak u Jalžabetu, a s majkom je udomila četvero djece. Bila je i vrijedna članica ludbreške udruge dijabetičara.


Tagovi: MEDICINSKA SESTRA MLADI NOGOMETAš PETRA HORVAT PROMETNA SAHRANJENA

NEDAVNO OBJAVLJENO