VIJEST KOJA JE ŠOKIRALA PODRAVINU

Strašnu nesreću skrivio mladi nogometaš, poginula medicinska sestra

Objavljeno, 13. kolovoza 2021. Crna kronika
# Foto: POLICIJA / Kia koju je vozila 25-godišnjakinja potpuno je uništena
AUTOR
Redakcijski tekst

Doznali smo detalje stravične prometne nesreće u kojoj je noćas smrtno stradala mlada žena (24) iz okolice Varaždina, a mladić (22) iz Koprivnice životno je ugrožen i liječnici mu se bore za život.

Kako izvještava policija, u 00.02 sati, u Kunovec Bregu kod Koprivnice 22-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Mini Cooper koprivničke oznake u smjeru Koprivnice. Prešao je na suprotnu stranu i sudario se s osobnim automobilom Kia varaždinske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljala vozačica (24).

Kako neslužbeno doznajemo, prometnu nesreću skrivio je mladi koprivnički nogometaš I. Š. (22), a naši izvori tvrde kako je bio pod znatnim utjecajem alkohola. Policiji smo poslali upit o tome, a ovo je njihov odgovor:

“Zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu provodi se kriminalističko istraživanje te su od vozača izuzeti uzorci krvi i urina zbog analize utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu”.

U prometnoj nesreći smrtno je stradala 24-godišnja P. H. iz Poljanca kod Varaždina. Neslužbeno, riječ je o medicinskoj sestri koja se u četvrtak kasno navečer vraćala s posla.

Mladi je vozač i dalje životno ugrožen i liječnici u koprivničkoj Općoj bolnici čine sve da ga spase.


Tagovi: KUNOVEC BREG NESREćA NOGOMETAš POGINULA

NEDAVNO OBJAVLJENO