Komunalac ima odmaralište u Istri u kojem se može ljetovati za 15 eura

Objavljeno, 16. kolovoza 2023. Vijesti
# Foto: KOMUNALAC / Odmaralište u staroj jezgri Vrsara
AUTOR
Robert Mihaljević

Koprivnički Komunalac u vlasništvu je odmarališta u istarskom gradiću Vrsaru u kojem se može fino ljetovati po više nego pristojnim cijenama.

Kako su nam danas otkrili iz Komunalca, odmaralište se daje u najam od svibnja do kraja rujna, a prijavnicu za najam smještajnih jedinica mogu podnijeti svi zainteresirani korisnici, pa tako i radnici grupe Komunalac.

Komunalčevo odmaralište u strogom centru Vrsara

“Ove sezone, s današnjim datumom, popunjenost smještajnih jedinica odmarališta u Vrsaru je 69 posto, od čega smo imali četiri najma u predsezoni, odnosno first minute ponudi.

Uvjeti i način korištenja odmarališta u Vrsaru propisani su pravilnikom. Cijena u sezoni za dvokrevetne sobe iznosi 30 eura, a za trokrevetne 36 eura s uključenim pdv-om po noćenju, dok su cijene za first minute i podsezonu povoljnije za 20 posto.

Sedam soba

Svaki korisnik s tvrtkom Komunalac sklapa ugovor o najmu smještajne jedinice”, ističu u koprivničkoj komunalnoj tvrtki.

Odmaralište je u staroj jezgri Vrsara u Istri, na adresi Pod zidom 4, odmah pokraj Crkve Sv. Foške i ulaza u staru jezgru. Dakle, za dvokrevetnu sobu ljetovanje je usred sezone 15 eura po osobi.

“Odmaralište je skromno uređeno, ima ukupno sedam soba: tri sobe su u prizemlju, tri na prvom katu i jedna u potkrovlju. Na raspolaganju su dvokrevetne i trokrevetne sobe.

Soba u odmaralištu / Foto: Komunalac

“Svaka soba je opremljena malom kuhinjom (sudoper i električni grijači za kuhanje, elementi za suđe, mini hladnjak), zasebnom kupaonicom (tuš, wc i umivaonik), dnevnim boravkom s ležajevima.

Odmaralište se kontinuirano održava te je sva oprema u ispravnom i funkcionalnom stanju“, zaključuju u srijedu u koprivničkome Komunalcu.


Tagovi: KOMUNALAC ODMARALIšTE VRSAR

NEDAVNO OBJAVLJENO