U ZADNJI TREN UBACILI JAKO IME

Iznenađenje na listi HDZ-a u II. jedinici, Podravina ostaje bez zastupnika!

Objavljeno, 15. lipnja 2020. Vijesti
# Foto: DANICA.HR / Andrej Plenković u Koprivnici
AUTOR
Redakcijski tekst

Iznenađenje na listi HDZ-a u II. izbornoj jedinici: čini se kako će iza nositelja Gordana Jandrokovića biti Miroslav Tuđman, sin prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana.

Kako doznaje portal Direktno, to je definirano danas na sjednici predsjedništva stranke. Treći će biti bjelovarski gradonačelnik i šef HSLS-a Dario Hrebak, a četvrti legendarni vukovarski branitelj Ante Deur, bivši savjetnik predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

Peti je ministar vanjskih poslova Gordan Grlić-Radman, a šesti predsjednik županijskog HDZ-a u Bjelovaru Miro Totgergeli. Na sedmom je mjestu čelnik podravskog HDZ-a Darko Sobota, inače aktualni dožupan.

Sve do jučer Totgergeli i Sobota bili su peti i šesti na listi, ali HDZ je iznenada odlučio vratiti u igru dr. Miroslava Tuđmana. To pak znači kako HDZ vjerojatno neće imati zastupnika iz Podravine jer je Sobota dospio na neprolazno mjesto.

Mlada Podravkina menadžerica

Osmi na listi je predsjednik područnog odbora HDZ-a Gornja Dubrava Siniša Šukunda, dopredsjednik udruge dragovoljaca HOS-a Grada Zagreba.

Deveta na listi bit će pomoćnica ravnateljice Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ruža Hrga, a deseti je Ante Plazonić, predsjednik sesvetskog ogranka HDZ-a i saborski zastupnik.

Prema neslužbenim, ali još nepotvrđenim informacijama, među četiri posljednja mjesta na listi mogla bi se naći i mlada Podravkina menadžerica iz Koprivnice Sonja Celiščak. To bi značilo kako je s liste izvisio saborski zastupnik Damir Felak, stvarni vladar koprivničkog HDZ-a.

No, hoće li to doista biti tako, odlučit će poslijepodne Nacionalno vijeće HDZ-a.


Tagovi: DARKO SOBOTA DRUGA JEDINICA HDZ LISTA MIROSLAV TUđMAN

NEDAVNO OBJAVLJENO