VARAŽDINCI TRLJAJU RUKE

Ivan Čehok: Preseljenje Podravkine pekmezare šansa je za naše OPG-ove

Objavljeno, 23. svibnja 2019. Vijesti
# Foto: Grad Varaždin / Ivan Čehok
AUTOR
Redakcijski tekst

Varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok pozdravlja odluku uprave Podravke da pogon pekmezare premjesti iz Koprivnice u Varaždin. Kaže kako ima kvalitetne kontakte s predsjednikom uprave Podravke Marinom Pucarom, prenosi Čehokove riječi portal eVaraždin.

Čehok ne želi komentirati otvoreno pismo gradonačelnika Koprivnice Mišela Jakšića u kojem traži od premijera Andreja Plenkovića da zaustavi gašenje pogona u Koprivnici. No, zato je spremno govorio o suradnji s Podravkom.

“Planovi za preseljenje Podravke u Varaždin poznati su mi već nekoliko godina. Drago mi je zbog toga jer to je prilika za naše OPG-ove i rješavanje problematike prometnog rasterećenja Gospodarske ulice koja će preseljenjem pekmezare biti još opterećenija. Mi moramo osigurati izlaz kamionima na zaobilaznicu” rekao je Čehok za eVaraždin.

Otkriva kako komunicira s predsjednikom uprave Podravke Marinom Pucarom koji je, kaže Čehok, obećao sponzorirati manifestacije od značaja za Varaždin.

Šef Podravke Pucar, veliki zaljubljenik u nogomet, viđen je i na tribinama varaždinskog stadiona tijekom presudne kvalifikacijske utakmice Varaždina i Šibenika za ulazak u Prvu ligu. S obzirom na Pucarovu ljubav prema tom sportu, ali i prijateljstvo s izbornikom reprezentacije Zlatkom Dalićem, nije isključeno kako će Podravka sponzorirati i NK Varaždin.


Tagovi: IVAN CEHOK MARIN PUCAR PEKMEZARA VARAZDIN

NEDAVNO OBJAVLJENO