VATROGASCI SVJEDOČILI UŽASU

FOTO Vozilo se nakon udara zapalilo i eksplodiralo, vozač izgorio!

Objavljeno, 14. siječnja 2022. Crna kronika
# Foto: VATROGASCI / ILUSTRACIJA / Fotografija je ilustrativna i nema baš nikakve veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Vatrogasi su objavili detalje strašne nesreće i drame koja se noćas oko 3 ujutro odvijala na naplatnim kućicama Sveta Helena na autocesti Varaždin – Zagreb.

“Danas oko 2.58 sati, na naplatnim postajama Sveta Helena autoceste A4, na izlazu prema Zagrebu, iz zasad neutvrđenog razloga osobni automobil marke Citroen Xsara varaždinskih registracijskih oznaka udario je u betonski razdjelnik nakon čega se zapalio. Vozač je preminuo, a vozilo u potpunosti izgorjelo”, objavili su iz policije.

Vatrogasci iz DVD-a Blaževdol odmah su stigli na mjestu nesreće te su svjedočili kako se “vozilo gotovo odmah nakon udara zapalilo i eksplodiralo”.

“Opremljeni izolacijskim aparatima, pristupamo gašenju te po završetku gašenja režemo vrata na vozilu hidrauličnim škarama kako bi djelatnici MUP-a mogli izvršiti očevid.

Jedna osoba je nažalost preminula. Na intervenciji su također bili djelatnici hitne medicinske pomoći i Hrvatskih autocesta. Kraj intervencije u 04:00 sati”, otkrili su iz DVD-a Blaževdol čijih je sedam operativaca sudjelovalo u gašenju i intervenciji.

Prema fotografijama s mjesta nesreće, vozilo je svom silinom udarilo u betonsku prepreku, što znači da vozač uopće nije kočio. Čini se kao je zaspao za volanom.


Tagovi: AUTOCESTA EKSPLOZIJA POGINUO POZAR PROMETNA SVETA HELENA VATROGASCI

NEDAVNO OBJAVLJENO