Dućani ‘Sloga podravska trgovina’ uskoro prestaju postojati

Objavljeno, 23. studenoga 2022. Vijesti
# Foto: SLOGA PODRAVSKA TRGOVINA
AUTOR
Redakcijski tekst

Trgovački lanac s najviše dućana u Hrvatskoj – ima ih gotovo 1100 – objavio je u srijedu kako započinje završnu integraciju preuzetih prodavaonica.

“Proces uključuje preuređenje i vizualno usklađivanje 38 prodavaonica Pema i 300 prodavaonica Lonie s identitetom Studenca (rebranding) te finalno usklađivanje internih procesa.

Do kraja godine sve će prodavaonice Pema te više od polovice prodavaonica Lonie postati dio Studenca, a potpuna integracija svih Lonijinih prodavaonica bit će završena do ožujka iduće godine”, otkrili su iz Studenca u srijedu.

Kompanija je već prethodno preuzela i uspješno integrirala lance Istarski supermarketi, Bure, Sonik, Kordun i Duravit. Uz aktivnu komunikaciju tijekom procesa, za čak 1700 zaposlenika Pema i Lonie nude se i razne dodatne pogodnosti poput programa mentorstva, edukacija te integracijskog paketa nagrada.

Također, tu je i veća mogućnost napredovanja i otvaranja novih radnih pozicija unutar brzorastuće Studenac mreže. Preuzimanjem Pema i Lonije Studenac je dodatno učvrstio svoj položaj u čak 15 hrvatskih županija i Zagrebu.

Integracijom u sustav Studenca, tako, u povijest odlazi i lanac dućana Sloga podravska trgovina (posluje u sastavu Lonije) koji se više neće tako zvati, već će preuzeti korporativna obilježja i naziv.


Tagovi: LONIA SLOGA PODRAVSKA TRGOVINA STUDENAC

NEDAVNO OBJAVLJENO