Darko stan škropio svetom vodicom pa ga mama polila vodom. Stigla policija

Objavljeno, 25. travnja 2024. Crna kronika
# Foto: YOUTUBE screenshot / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s tekstom i samo je ilustrativna
AUTOR
Redakcijski tekst

Darko je proglašen krivim i osuđen zbog bizarne svađe s majkom oko svete vodice.

Prema pravomoćnoj presudi, sin (50) je potkraj ožujka ove godine oko 8.30 sati u stanu u Zagrebu “počinio nasilje u obitelji na štetu majke Mande (88)”.

“Nakon što mu je kazala da prestane špricati po stanu svetu vodu jer da nije on svećenik da blagoslovi stan, nije to prestao činiti.

Majka ga je zbog toga polila čašom vode, nakon čega ju je odgurnuo kako ga ne bi ponovno polila vodom, radi čega je izgubila ravnotežu i pala na pod, što je kod majke izazvalo osjećaj straha i uznemirenosti.

Majka je pozvala svoju kćer koja je odmah pozvala policiju na intervenciju. Dakle, sin je počinio nasilje u obitelji na štetu majke primjenom fizičke sile uslijed koje nije nastupila tjelesna ozljeda”, istaknula je sutkinja u presudi.

No, Darko ne mora platiti kaznu, već mu je izrečena “zaštitna mjera zabrane uznemiravanja žrtve nasilja u obitelji, majke Mande, s adresom stanovanja u Zagrebu, u trajanju od jednog mjeseca”.

Kako su se svi odrekli žalbe, presuda je odmah postala pravomoćna. Zaštitnu mjeru provjerat će zagrebačka policija u idućih mjesec dana. Darko je, inače, zaposlen u državnoj upravi.


Tagovi: MAJKA SIN šKROPIO SVAđA SVETA VODICA ZAGREB

NEDAVNO OBJAVLJENO