BIO JE U SAMOIZOLACIJI

Čovjek prijetio iz karantene ‘krvavim’ Uskrsom. Evo kako je prošao

Objavljeno, 09. svibnja 2020. Vijesti
# Foto: FACEBOOK / Prijetio iz samoizolacije
AUTOR
Redakcijski tekst

Državno odvjetništvo odbacilo je kaznenu prijavu policije protiv muškarca (43) kojeg se teretilo da je zbog samoizolacije javno poticao na nasilje i mržnju.

Prema policijskom priopćenju, on je 19. ožujka na Facebooku objavio videsnimku u kojoj “prijeti i najavljuje tučnjavu za Uskrs na štetu osoba koje nadležnim tijelima prijavljuju kršenja mjera samoizolacije”.

“Mogu oni prijavljivati nas u karanteni sve redom, ali neće dobro dočekati Uskrs, jer mi se njima isto prijetimo. Ima da bude tuče, velike tuče za Uskrs. Sjedit ćemo doma, nije problem, ali ćemo napraviti katastrofu za Uskrs, neće nitko ni u crkvu moći ući.

Možete zvati policiju non-stop, svaki dan. Organizirali smo se i ima da napravimo tuču veliku, cijela država da zapamti! Ne bojimo se mi ni policije, nikoga se ne bojimo”, prijetio je muškarac iz okolice Slatine.

Video možete pogledati OVDJE.

“No, snimka ne sadrži diskriminatoran sadržaj, odnosno ne potiče na nasilje i mržnju prema određenoj skupini ljudi različitih po rasnim, vjerskim, nacionalnim ili nekim drugim obilježjima.

Budući da nisu utvrđena obilježja navedenog kaznenog djela, Općinsko državno odvjetništvo u Virovitici je odbacilo kaznenu prijavu”, stoji u njihovu rješenju.


Tagovi: IZOLACIJA KARANTENA PRIJETIO USKRS VIROVITICA

NEDAVNO OBJAVLJENO