KAZNENO PRIJAVLJEN

Objavio video u kojem prijeti onima koji prijave kršenje samoizolacije

Objavljeno, 01. travnja 2020. Vijesti
# Foto: ILUSTRACIJA / DANICA.HR / Fotografija nema nikakve veze s tekstom i samo je ilustrativna
AUTOR
Redakcijski tekst

Muškarac (43) kazneno je prijavljen zbog javnog poticanja na nasilje i mržnju prema onima koji prijavljuju kršenje mjera samoizolacije.

Prema policijskom priopćenju, on je na Facebooku objavio videsnimku u kojoj “prijeti i najavljuje tučnjavu za Uskrs na štetu osoba koje nadležnim tijelima prijavljuju kršenja mjera samoizolacije”.

“Mogu oni prijavljivati nas u karanteni sve redom, ali neće dobro dočekati Uskrs, jer mi se njima isto prijetimo. Ima da bude tuče, velike tuče za Uskrs. Sjedit ćemo doma, nije problem, ali ćemo napraviti katastrofu za Uskrs, neće nitko ni u crkvu moći ući.

Možete zvati policiju non-stop, svaki dan. Organizirali smo se i ima da napravimo tuču veliku, cijela država da zapamti! Ne bojimo se mi ni policije, nikoga se ne bojimo”, prijetio je muškarac iz okolice Slatine.

Video možete pogledati OVDJE.

Virovitička krim-policija u utorak je muškarca privela i ispitala. Danas je kriminalističko istraživanje dovršeno te je prijavljen zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela javnog poticanja na nasilje i mržnju.

Kaznena prijava protiv nasilnika podnesena je mjerodavnom Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici.


Tagovi: PRIJETNJA SAMOIZOLACIJA VIDEO

NEDAVNO OBJAVLJENO