PODRAVKINI UDARNICI

Bravo! Uprava sve radnike u pogonima nagradila s tisuću kuna!

Objavljeno, 20. ožujka 2020. Vijesti
# Foto: PODRAVKA / Tvornica Vegete
AUTOR
Redakcijski tekst

Uprava Podravke donijela je odluku o isplati jednokratne nagrade u iznosu od 1000 kuna neto u znak zahvale radnicima Podravke koji u ožujku ove godine pojačano rade, obzirom na pojačane narudžbe vezane uz novonastalu situaciju s koronavirusom.

Naš portal jučer je PISAO o nesebičnom angažmanu Podravkinih radnika u doba krize i radu u četiri smjene da bi se zadovoljile sve potrebe tržišta.

Nesebičan svakodnevni angažman, posebno u ovo doba povećanog obujma poslova zbog potreba povećanja proizvodnje i daljnjeg plasmana Podravkinih proizvoda, Uprava je odlučila nagraditi te će zaposlenicima u proizvodno logističkim cjelinama te službama podrške, nakon isplate plaće za ožujak, u travnju biti isplaćeno dodatnih tisuću kuna neto.

“Na ovaj način još jednom želimo zahvaliti našim zaposlenicima na predanom radu, pogotovo onima koji i u ovoj aktualnoj situaciji vezanoj uz koronavirus savjesno i angažirano pojačano odrađuju svoj posao i omogućuju da Podravkini proizvodi budu svima dostupni u trgovinama.

Naši zaposlenici iz proizvodno logističkih cjelina, te onih službi koje su zajedno s navedenim cjelinama ovih dana organizirane za rad u tri, odnosno četiri smjene, upravo su ti koji su najzaslužniji da svakodnevni život ne stane u potpunosti”, istaknuo je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.


Tagovi: NAGRADA PODRAVKA RADNICI TISUćU KUNA

NEDAVNO OBJAVLJENO