BLAŽEN MEĐU ŽENAMA

Bolnica zaposlila sedam medicinskih sestara i jednog medicinskog brata

Objavljeno, 31. ožujka 2022. Zdravlje
# Foto: ŽUPANIJA / ARHIVA / Učenice škole sestrinstva u Koprivnici - fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Opća bolnica zaposlila je osam prvostupnica i medicinskih sestara nakon provedenog postupka javnog natječaja i izbora najboljih kandidatkinja za ta radna mjesta.

Kako su otkrili iz koprivničke bolnice, odabiru se Ivana Došen i Ivana Dombaj na radno mjesto prvostupnice sestrinstva na neodređeno, a Janja Begić i Borna Žaja na radno mjesto prvostupnice i provostupnika sestrinstva na određeno.

Karla Švegović, Dajana Ranilović i Lea Čanaki izabrane su na radno mjesto medicinske sestre na neodređeno vrijeme, a Dajana Janković Repić na radno mjesto medicinske sestre na određeno, izvijestili su danas iz bolnice.

Natječajem raspisanim početkom ožujka Opća bolnica “Dr Tomislav Bardek” u Koprivnici tražila je osam prvostupnica sestrinstva i sedam medicinskih sestara, odnosno ukupno 15 novih zaposlenica.

Na javni natječaj javilo se pet prvostupnica sestrinstva i osam medicinskih sestara, od kojih je posao dobilo njih ukupno osam: sedam sestara i jedan medicinski brat, Borna Žaja, koji je sestrinstvo friško završio na Sveučilištu Sjever.


Tagovi:

NEDAVNO OBJAVLJENO