Bolnica zaposlila pet čistačica i tri radnice u vešeraju. Objavili su imena

Objavljeno, 07. travnja 2022. Zdravlje
# Foto: DANICA.HR / ILUSTRACIJA / Prijevoz rublja s pranja u krugu koprivničke bolnice
AUTOR
Redakcijski tekst

Opća bolnica u Koprivnici objavila je imena novih zaposlenika koji su izabrani nakon provedenog postupka javnog natječaja koji je bio raspisan početkom ožujka.

U novome valu zaposleno je ukupno 11 radnika, izvijestili su iz koprivničke zdravstvene ustanove. Luka Ernečić, tako, izabran je na radno mjesto prvostupnika fizioterapije na neodređeno vrijeme, a Anica Maletić na radno mjesto fizioterapeutske tehničarke na neodređeno vrijeme.

Najveća navala bila je na radna mjesta spremačica i zaposlenica u vešeraju: tražilo se osmero novih zaposlenika, a javile su se čak 53 kandidatkinje. Na koncu su Mihaela Prlog, Martina Kuljić i Marina Babić izabrane na radno mjesto u Odsjeku za pranje i održavanje rublja na neodređeno vrijeme.

Marijana Generalić, Marija Pavlinec, Maria Sobota, Marijana Feletar i Mirela Sokač pak izabrane su na radno mjesto radnice spremačice na neodređeno vrijeme u Odsjeku za čišćenje i druge pomoćne poslove.

Ana Krček izabrana je na radno mjesto pomoćne radnice na neodređeno vrijeme u Odsjeku za dijetetiku i prehranu. Za to radno mjesto na javnom natječaju stiglo je ukupno devet prijava.


Tagovi:

NEDAVNO OBJAVLJENO