Bolnica zaposlila 9 novih djelatnica, za jedno radno mjesto nitko se nije javio

Objavljeno, 09. studenoga 2022. Zdravlje
# Foto: DANICA.HR / Ravnatelj bolnice Mato Devčić i zamjenica Biljana Marković
AUTOR
Redakcijski tekst

Opća bolnica u Koprivnici zaposlila je devet novih djelatnica nakon raspisanog javnog natječaja kojim se tražilo ukupno deset osoba.

“Temeljem javnog natječaja objavljenog 17.listopada, za radno mjesto doktorice medicine na određeno vrijeme odabrana je Martina Gregur.

Za radna mjesta prvostupnice sestrinstva na određeno vrijeme zaposlene su Lucija Vinter i Dajana Vrapčević, a za radno mjesto farmaceutskog tehničara na neodređeno Emina Susak.

Za radno mjesto zdravstveno laboratorijskog tehničara na neodređeno vrijeme primljene su Petra Škurdija, Iva Horvat i Ivana Matić, a na radna mjesta njegovateljica na neodređeno Marina Babić i Ivana Jelak“, izvijestio je u srijedu ravnatelj bolnice dr. Mato Devčić.

Bolnica je natječajem tražila i kuhara, odnosno kuharicu s VKV strukom, ali čini se kako se na natječaj nitko nije javio, pa će vjerojatno biti ponovljen.

Na natječaj za deset radnih mjesta javio se ukupno 21 kandidat, najviše za posao farmaceutskog tehničara, čak deset, od kojih je na koncu primljena samo jedana osoba, koliko se i tražilo.

Potkraj rujna Opća bolnica u Koprivnici zaposlila je 16 novih ljudi, najviše prvostupnica sestrinstva i medicinskih sestara, čak 11.


Tagovi: BOLNICA NATJECAJ POSAO ZAPOSLILA

NEDAVNO OBJAVLJENO