Bolnica zaposlila 16 novih ljudi, većina su medicinske sestre

Objavljeno, 28. rujna 2022. Zdravlje
# Foto: DANICA.HR / Covid odjel s najtežim pacijentima u koprivničkoj bolnici
AUTOR
Redakcijski tekst

Opća bolnica zaposlila je 16 novih radnika nakon provedenog javnog natječaja na koji se javilo 60 kandidata za različita zanimanja.

Ravnatelj Opće bolnice u Koprivnici dr. Mato Devčić izvijestio je u srijedu kako su za radno mjesto prvostupnice sestrinstva na neodređeno vrijeme izabrane Anita Sabolić i Tajana Gostović, a za radno mjesto prvostupnika fizioterapije na neodređeno Jurica Ivančan i Andrija Pikivača.

Za radno mjesto prvostupnika laboratorijske dijagnostike izabrana je Ana Miotić, za prvostupnicu sestrinstva na određeno Ana Kokša, Irena Vidović i Sanja Aurer, a za medicinsku sestru ili tehničara na neodređeno Antonija Šostarić i Nikola Matkov.

Za radno mjesto medicinske sestre/tehničara na određeno izabrane su Sabrina Ivančan, Viktoria Kolarek i Katarina Lefelman, za fizioterapeutskog tehničara na neodređeno Filip Frankol, a za medicinsku sestru primalju na određeno Sofija Fagnjen.

Za radno mjesto elektroničara na neodređeno primljen je Zlatko Blažeković, dok se za radno mjesto farmaceutskog tehničara na neodređeno vrijeme ne odabire niti jedan kandidat. Svim kandidatima prijavljenim na javni natječaj ravnatelj je zahvalio na iskazanom interesu za radom u bolnici.

Nakon natječaja za zapošljavanje 20 radnika, Opća bolnica ovaj i prošli tjedan obavila je razgovore s ukupno 60 kandidatkinja i kandidata koji su poslali prijave.

Bolnica u Koprivnici natječajem je tražila 7 prvostupnika sestrinstva, 5 medicinskih sestara, dvoje prvostupnika fizioterapije te po jednog laboratorijskog dijagnostičara, fizioterapeutskog tehničara, primalju, farmaceutskog tehničara, vkv kuhara ili kuharicu te elektroničara.


Tagovi: BOLNICA MEDICINSKE SESTRE POSAO

NEDAVNO OBJAVLJENO