KOREN MALO 'OKRENUO PLOČU'

Župan: Naravno da sam i ja protiv preseljenja Podravkine pekmezare, ali…

Objavljeno, 08. lipnja 2019. Vijesti
# Foto: MREŽA / Bojan Osman
AUTOR
Redakcijski tekst

Župan Darko Koren, predsjednik Mreže nezavisnih lista, na godišnjoj izvještajnoj skupštini stranke u križevačkom Hotelu Kalnik mirni prosvjed koji je županijski SDP održao zbog preseljenja pekmezare nazvao je čistim politikantstvom.

– Naravno da se priklanjam onima koji su protiv preseljenja bilo čega iz ovog prostora i zatvaranja radnih mjesta. No, to je uloga svakog od nas političara – rekao je Koren, kako prenosi portal drava.info.

On, međutim, drži kako se politika nema pravo miješati u tu poslovnu odluku Podravkina vrha.

– U Podravci postoje ljudi koji su zaduženi za komunikaciju i odnose s javnošću. Za to dobivaju plaću, duplo veću od moje. Oni su zaduženi iskomunicirati takvu poslovnu odluku koja je sigurno temeljena na argumentima – naglasio je Koren.

Prije samo dva tjedna župan je imalo malo drugačije stajalište o selidbi pogona pekmezare u Varaždin. Njegovu raniju izjavu možete pročitati OVDJE.

Mreža je izvijestila kako je na godišnjoj skupštini stranke bilo više od stotinu delegata. Pohvalili su se brojnim vijećnicima na županijskoj, gradskoj i općinskim razinama te najavili nastavak suradnje s HDZ-om.


Tagovi: DARKO KOREN MREžA PEKMEZARA

NEDAVNO OBJAVLJENO