PONUDE DO KRAJA TJEDNA

OTKRIVAMO Župan kupuje službenu limuzinu od 2500 kubika i 215 konja

Objavljeno, 08. rujna 2019. Vijesti
# Foto: ŽUPANIJA
AUTOR
Robert Mihaljević

Županijske vlasti odlučile su kupiti novi službeni automobil zanimljivih performansi, a prema oglasu o javnoj nabavi rok za dostavu ponuda je 17. rujna.

Nema nikakve sumnje kako je riječ o luksuznoj limuzini koja bi se trebala nabaviti upravo za potrebe župana Darka Korena. Prema nedavnoj izmjeni plana javne nabave u Županiji, početkom kolovoza ubačena je stavka nabave službenog automobila vrijednog 205.000 kuna (vjerojatno bez pdv-a) putem operativnog leasinga.

Predviđeno je da nabava počne u srpnju, a završi do listopada ove godine. U oglasniku javne nabave pak objavljene su specifikacije. Sudeći po njima, riječ je o doista luksuznoj limuzini.

Županija, dakle, traži limuzinu na hibridni benzinsko-električni pogon zapremine motora najmanje 2500 kubika i ukupne snage hibridnog pogona od najmanje 160 kilovata, odnosno oko 215 konjskih snaga. Treba imati automatski mjenjač, navigaciju, kamere za vožnju i svu ostalu dodatnu opremu.

Kakvu to župan limuzinu zapravo traži? Sudeći po specifikacijama te neslužbenim informacijama iz županijskih ureda, čini se kako bi volio da to bude nova toyota camry hybrid.

Videospot – nova toyota camry hybrid /Video: toyota.com

Zanimljivo, upravo toyota ima posebnu ponudu camryja koja vrijedi do kraja rujna. U ponudi s popustom nudi se limuzina od 2500 kubika i 218 konjskih snaga. Cijena u posebnoj ponudi iznosi oko 260.000 kuna.

Je li Županija slučajno u javnoj nabavi zatražila baš te specifikacije – nije poznato. U svakom slučaju, odgovor bismo trebali znati uskoro jer je rok za dostavu ponuda otvoren do kraja tjedna.

Toyota camry hybrid / Foto: Toyota.hr


Tagovi: AUTOMOBIL DARKO KOREN LIMUZINA TOYOTA

NEDAVNO OBJAVLJENO