Župan Darko Koren kupio novi automobil. Kako vam se sviđa?

Objavljeno, 27. siječnja 2023. Vijesti
# Foto: DANICA.HR / ILUSTRACIJA / Službena županijska toyota koju koristi Darko Koren
AUTOR
Redakcijski tekst

Župan Darko Koren kupio je novi automobil. Platio ga je 27.200 eura, odnosno oko 205.000 kuna.

Riječ je o novom modelu Opela Grandlanda, suvremeno dizajniranog kompaktnog SUV-a s lijepim performansama. Taj je model u Hrvatskoj predstavljen u ljeto 2021. godine, a župan je svoj novi primjerak kupio lani.

Opelova SUV perjanica, hvali se proizvođač, ima i dodatne tehnologije i sustave pomoći kakve su kupci do sada mogli pronaći samo u vozilima više klase. Između ostalog, to se odnosi i na prilagodljiva IntelliLux LED Pixel svjetla s ukupno 168 LED elemenata.

“Tehnologija Insignije debitira u vrhunskom SUV-u njemačke marke i postavlja nove standarde u tržišnom sektoru Grandlanda. Isto vrijedi i za Night Vision koji tako slavi svoju premijeru u Opelu. Sustav otkriva pješake i životinje u mraku na udaljenosti do 100 metara i upozorava vozača”, ističu.

Koren je, tako, ostao vjeran toj marki vozila jer je sve do lani imao Opel Moccu iz 2015. godine koju je u međuvremenu prodao ili dao u polog za novi auto. Njegova Mocca lani je vrijedila oko 85.000 kuna.

Župan navodi kako je novi automobil kupio novcem od plaće te prodajom imovine (vjerojatno Mocce). Lani u siječnju imao je 160.000 kuna ušteđevine, a danas tog iznosa više nema u njegovoj imovinskoj kartici.


Tagovi: AUTOMOBIL DARKO KOREN OPEL žUPAN

NEDAVNO OBJAVLJENO