INTERVJU NA N1 TELEVIZIJI

Zoran Milanović poručio Kolindi: Pjevaj pjesme ljubavne, a ne borbene

Objavljeno, 29. rujna 2019. Vijesti
# Foto: DANICA.HR / Hrvatski predsjednik Zoran Milanović
AUTOR
Redakcijski tekst

Predsjednički kandidat Zoran Milanović rekao je u nedjelju gostujući na N1 televiziji kako je Kolinda Grabar Kitarović predsjednica bez karaktera i identiteta koja nas sramoti.

“Ovo je za mene degradacija uloge, nazvao bih to cirkusom, kad ne bih imao respekta za cirkus. Ovo je jedna loša reality komedija i to treba dokinuti. Kad god je HDZ držao sve poluge u državi, Hrvatskoj nije bilo dobro”, kaže Milanović za N1.

Gostovao je u emisiji Točka na tjedan novinarke Nataše Božić Šarić koja ga je pitala i zašto ne pjeva na stranačkim skupovima.

“Svjestan sam svojih ograničenja. Nemam glas, sklon sam poštedjeti ljude svojih eskapada”, odgovorio je bivši SDP-ov premijer i stranački šef.

Inicijativu Tri mora koju snažno podupire hrvatska predsjednica nazvao je glupošću.

“Što imamo mi od toga? Mi smo slavenska zemlja koja je imanentno pomorska, ne želim njihove probleme, nije mi Rusija susjed. Ne petljaj se tamo gdje ti nije mjesto i pjevaj pjesme ljubavne, a ne borbene”, poručio je.

Prema Milanovićevu mišljenju, “u Hrvatskoj je najveći problem što HDZ ima monopol vlasti, paravlasti, duboke države i to je za Hrvatsku jako štetno i to vidim kao svoj poziv da to promijenim”.

Osvrnuo se i na slučaj buduće potpredsjednice Europske komisije Dubravke Šuice i njezina golemog bogatstva.

“Normalno je da ljudi propituju odakle jednoj profesorici iz dubrovačke gimnazije ogromna imovina”, zaključuje Milanović u Točki na tjedan.


Tagovi: INTERVJU N1 ZORAN MILANOVIć

NEDAVNO OBJAVLJENO