Zoran ima ženu, djecu i ljubavnicu. A onda se u sve uključila policija

Objavljeno, 21. svibnja 2023. Crna kronika
# Foto: YOUTUBE SCREENSHOT / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Zoran (40), oženjeni otac male djece, nikako se nije mogao pomiriti s činjenicom da ga je ostavila mlađa ljubavnica (26) atraktivnog izgleda.

Njegovi postupci stajali su ga na koncu uhićenja, istrage i optužnice kojom državni tužitelji za ucviljenog ljubavnika tužitelji traže 10 mjeseci uvjetnog zatvora zbog nametljivog ponašanja, ali i zlouporabe snimke spolno eksplicitnog sadržaja.

Prrema optužnici koja je podignuta ovih dana, sve se dogodilo između siječnja i lipnja prošle godine na području Zagreba. U cilju uspostave neželjenog kontakta i uznemiravanja bivše ljubavnice, Zoran ju je svaki dan nazivao desetak puta tražeći da se pomire i nastave ljubavnu vezu.

Kako djevojka to nije htjela, on je zaprijetio da će njhovu snimku seksa poslati njezinim poznanicima i rodbini. Ona ga je potom blokirala i više mu se nije htjela javljati.

“Video snimka nastala je uz pristanak djevojke, ali za osobne potrebe. Muškarac je snimku eksplicitnog spolnog sadržaja bez njezina pristanka učinio dostupnom drugim osobama”, navodi se u optužnici.

‘Svašta mi govorila’

Zoran se tijekom istrage branio kako mu ona nije bilo djevojka jer su se samo povremeno viđali dok ga je ona zvala da se nađu.

“Nazivala me doma i svašta mi je znala govoriti dok sam bio sa ženom u stanu. Zbog toga sam često morao isključivati mobitel. Osim toga, ona je mobitelom snimala samu sebe, to se vidi na tom videu, ja je nisam snimao.

Ja sam taj video poslao samo njezinom novom dečku, nikome drugom ga nisam slao. I ne, nisam je uznemiravao”, branio se Zoran.

No, njegovu obranu opovrgnula su vještačenja mobitela, poziva i brojnih poruka koje su razmiijenili on i djevojka. Ključan je pak bio iskaz dečka njegove bivše ljubavnice koji je potvrdio da je baš s njegova broja putem WhatsAppa dobio sporni video, kao i poruke da će ga poslati i drugima.

Policija je po nalogu državnog odvjetništva od dečka njegove ljubavnice oduzela jednu snimku i dvije fotografije na kojima je prikazana djevojka u spolno eksplicitnom sadržaju.


Tagovi: LJUBAVNICA OPTUZNICA SEKS VIDEO

NEDAVNO OBJAVLJENO