OSUĐEN UVJETNO

Zet punici mobitelom poslao prijeteću poruku: ‘Čaruga kreće u pohod’

Objavljeno, 03. veljače 2020. Vijesti
# Foto: ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Tomislav (29) pravomoćno je osuđen na deset mjeseci uvjetnog zatvora zbog prijetnji koje je uputio punici Katici i supruzi Aleksandri u rujnu prošle godine.

Najprije je punici putem Whatsappa napisao poruku: “Čaruga kreće u pohod”. Kad ga je punica pitala što mu to znači, poslao joj je poruku “Whatsapp će ti reći” te fotografiju noža i boce.

Par dana kasnije, oko 19.10 sati, u kući kod Bjelovara tastu i punici je rekao da je upravo razbio krčmu “Kod seljaka” i pretukao suprugu. Kad je punica htjela pozvati policiju, zaprijetio joj je: “To će ti biti zadnje šta ćeš napravit”.

Iste je večeri, iza 21 sat, nazvao suprugu te joj zaprijetio da će majku i oca voziti u drvenom lijesu ako on slučajno zbog svega završi u zatvoru.

Na sudu je sve priznao i obećao da to više neće činiti. Kaže da je bio pijan i pristao se liječiti od alkoholizma jer je otac četverogodišnjeg djeteta. Radi kao plinoinstalater i zarađuje oko 15.000 kuna mjesečno.

Oprostila mu je i punica koja je svjesna da je za sve kriv alkohol jer je njezin zet drugi čovjek kad ne pije. U odnose Tomislava i njezine kćeri, kaže, ne ulazi jer su to njihove privatne stvari.


Tagovi: BJELOVAR PRESUDA PUNICA ZET

NEDAVNO OBJAVLJENO