PROGLAŠEN KRIVIM I OSUĐEN

Ženi prijetio smrću jer se nepropisno parkirala čekajući dijete

Objavljeno, 23. svibnja 2020. Vijesti
# Foto: FACEBOOK / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Mario (52) iz Križevaca osuđen je na osam mjeseci uvjetnog zatvora jer je sugrađanki Jasenki prijetio smrću zbog parkirališnog mjesta, nepravomoćno je presudu Općinski sud.

Prema presudi, on je u svibnju 2016. oko 21 sat na parkiralištu sportske dvorane osnovne škole u Križevcima došao do automobila u kojem je sjedila Jasenka i pritom joj, u namjeri da je ustraši, rekao da će je ubiti ako mu još jednom nešto pokaže rukama.

Nakon toga, šakom je udario po poklopcu motora te nogom po kotaču osobnog automobila, što je sve kod Jasenke izazvalo strah za vlastitu sigurnost i život, stoji u presudi.

Mario je na ročištu sve opovgrnuo tvrdeći da joj nije prijetio, već joj samo rekao da pomakne automobil kako bi se i on mogao parkirati. No, sud je povjerovao Jasenki koja je navela kako joj je doista prijetio smrću, zbog čega ga je odmah otišla prijaviti policiji.

BILA JE U STRAHU

Kaže kako je oko 21 sat vozilom došla do dvorane po kći koja je bila na treningu. Zaustavila se pored parkirališnih mjesta i upalila sva četiri pokazivača smjera jer je očekivala da će kćer brzo izaći.

Dok je sjedila u autu, kaže, do nje je došao muškarac, pokucao na prozor auta, te nakon što je spustila prozor rekao: “Još mi jednom pokaži prst na bilo koji način, ubit ću te!” Potom je udarao po vozilu.

Nakon toga je parkirala automobil na slobodno mjesto i ostala sjediti u autu, a taj muškarac došao je pješice do njezinog automobila, jedno vrijeme hodao oko njega, te je nešto psovao i bila je u strahu.

Navodi da tu mušku osobu ne poznaje te je policiji prilikom prijave predala njegovu registarsku oznaku automobila koju je djelomično zapamtila te opis muškarca.

Mario će se, po svemu sudeći, žaliti na nepravomoćnu presudu Općinskog suda.


Tagovi: OSUđEN PARKING PARKIRALIšTE PRIJETIO SMRćU

NEDAVNO OBJAVLJENO