PRAVOMOĆNA PRESUDA

Ženi prijetio pištoljem, udarao glavom u zid, šamarao je. Neće u zatvor

Objavljeno, 22. listopada 2020. Crna kronika
#
AUTOR
Redakcijski tekst

Dario (29) iz Podravine mjesecima je vrijeđao, tukao i zastrašivao izvanbračnu suprugu (26) prijeteći joj smrću i udarajući joj glavom o zid.

Pravomoćno je osuđen na društveno koristan rad i ne mora u zatvor, glasi presuda koja je donesena ovih dana.

Žena i njezin mali sinčić (4) u toj su vezi od srpnja 2018. do svibnja lani u okolici Ludbrega proživljavali pravi pakao.

Prema presudi, Dario je “učestalo usljed ljubomore vrijeđao suprugu govoreći joj da je kurva i drolja, pri čemu ju je više puta ošamario, grozio joj se da će je upucati u glavu prijeteći joj plinskim pištoljem i hvatao ju za vrat govoreći da će je zatući jer mu je odbijala dati mobitel”.

“Tako ju je 19. srpnja pretprošle godine uhvatio za vrat i njezinom glavom udario po zidu kupaonice, nakon čega joj je protivno njenoj volji držao glavu prislonjenu uz zid.

Potom ju je 6. svibnja lani ošamario i uzeo joj mobitel, što je kod nje izazvalo osjećaj straha za vlastiti život i sigurnost te osjećaj poniženja, a sve se događalo u prisutnosti njezina malog sina.

Lani 7. svibnja u popodnevnim satima, na dvorištu i u garaži obiteljske kuće, usljed ljubomore i u cilju zastrašivanja izvanbračne supruge, rekao joj da će je zatući i razbiti joj nos, što je kod nje izazvalo strah za život i tjelesni integritet”, navodi se u presudi. 

Osuđen je na devet mjeseci zatvora, a kazna mu je zamijenjena radom za opće dobro. Osuđenik i državno odvjetništvo odrekli su se prava na žalbu pa je presuda odmah postala pravomoćna.        


Tagovi: žENI PRIJETIO

NEDAVNO OBJAVLJENO