Žena završila u zatvoru. Godinama je zlostavljala jadnog muža

Objavljeno, 20. studenoga 2022. Crna kronika
# Foto: Facebook screenshot / ILUSTRACIJA / Fotografija nema baš nikakve veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Nasilna žena (54) uhićena je zbog nasilja prema mužu i određen joj je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Općinsko državno odvjetništvo protiv nje je već podiglo optužnicu nakon kraće istrage koja je krenula potkraj listopada, nakon što je uhićena. Tereti je se za kaznena djela nasilja u obitelji i prijetnje. Riječ je o državljanki BiH koja živi na području Zagorja.

“Podignutom optužnicom okrivljenu 54-godišnjakinju se tereti da je od 2020. godine do 23. listopada ove godine postupala protivno Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, odnosno učestalo bila nasilna prema svom suprugu s ciljem da obezvrijedi njegovo dostojanstvo i ponizi ga.

Okrivljenicu se tereti da je 22. listopada u obiteljskoj kući, bila fizički nasilna prema njemu te mu je, u nakani da ga zastraši, uputila prijetnje koje su, zajedno s njenim cjelokupnim ponašanjem, izazvale kod njega osjećaj straha, poniženja i nesigurnosti.

Državno odvjetništvo predložilo je u optužnici da se okrivljenoj 54-godišnjakinji produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela”, otkrivaju tužitelji iz Zlatara.


Tagovi: NASILJE ZAGORJE ZATVOR žENA

NEDAVNO OBJAVLJENO