Žena napala muža u 2 ujutro: ‘Znam da se kurvaš’! Nastao je kaos…

Objavljeno, 31. prosinca 2022. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA / FACEBOOK
AUTOR
Redakcijski tekst

Podravski supružnici Mirko (22) i Marija (28) proglašeni su krivima i osuđeni nakon kasnonoćne svađe i fizičkog sukoba pred malodobnim djetetom.

Sve je kulminiralo kad se Mirko u listopadu ove godine oko 2 sata ujutro vratio kući u kojoj obitelj stanuje.

Znam da se kurvaš, ne možemo više ovako živjeti”, dočekala je Marija mlađahnog supruga odmah na vratima.

I tad je nastao pravi rusvaj u kojem se probudilo i Marijino malodobno dijete. Prema presudi prekršajnog suca, Mirko je zbog tih riječi rukama odgurnuo suprugu, a ona mu nije ostala dužna.

“Marija je odgurnula Mirka objema rukama od sebe i potrgala mu majicu koju je nosio na sebi, uslijed čega je Mirko udario Mariju nogom u predjelu trbuha te je ista pala na pod, čime je prestalo daljnje činjenje prekršaja”, navodi sudac u presudi.

Neprijavljen boravak

Osuđeni su jer su se u obiteljskoj kući, prvookrivljenik Mirko i njegova supruga drugookrivljenica Marija, “nasilnički ponašali u obitelji u nazočnosti Marijina djeteta (7)“. Mirko je odmah uhićen te je cijeli dan proveo u policijskom pritvoru.

Mirko je kažnjen s ukupno 2100 kuna i 200 kuna troškova postupka, a od kazne mu se oduzima 300 kuna za dan proveden u pritvoru. Mora, dakle, platiti ukupno 2000 kuna.

Marija je kažnjena s 1600 kuna te mora podmiriti i 100 kuna prekršajnih troškova, što je 1700 kuna. U kaznu je bračnom paru uračunato i po 100 kuna kazne jer nisu imali prijavljen boravak u toj obiteljskoj kući.


Tagovi: KURVAš NASILJE POLICIJA žENA MUžA

NEDAVNO OBJAVLJENO