POLICIJA UHITILA NAPADAČICU

Žena mužu nakon svađe zabila nož u bubrege, bijegom spasio goli život

Objavljeno, 17. siječnja 2022. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA / FACEBOOK
AUTOR
Redakcijski tekst

Policija je nakon potrage u nedjelju poslijepodne pronašla i uhitila ženu (28) koju se sumnjiči da je kuhinjskim nožem teško ranila muža (27).

Krvavi incident dogodio se u Gornjem Vratnu zapadno od Varaždina u nedjelju oko 12.30 sati. Policiju je obavijestila hitna koja je izašla na intervenciju zbog dojave da je muškarac starosti 27 godina zadobio ubodnu ranu nožem u predjelu bubrega.

“Očevidom je utvrđeno da je oko 12.30 sati u Gornjem Vratnu, 28-godišnja žena nožem nanijela ubodnu ranu u predjelu bubrega svojem 27-godišnjem nevjenčanom suprugu. On je u strahu od daljnjeg napada uspio pobjeći iz kuće te je zatražio pomoć.

Nakon ukazane liječničke pomoći prevezen je u Opću bolnicu Varaždin gdje je zadržan na liječenju i trenutno je van životne opasnosti. Žena je nakon počinjenog kaznenog djela pobjegla, ali je naknadno oko 16 sati pronađena i uhićena.

Policija u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom nad ženom provodi kriminalističko istraživanje zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju, a po dovršetku istraživanja bit će predana pritvorskom nadzorniku”, otkrili su danas iz varaždinske policije.


Tagovi: MUž NOž NOž U BUBREGE POLICIJA VARAžDIN žENA

NEDAVNO OBJAVLJENO